Velkommen til min side!

Følg Facebookpinterestinstagram eller del Facebookpinterestmail

Hej og velkommen til LinesKrea.

Jeg hedder Line og  jeg elsker at hækle. Jeg hækler mest til mine 6 – snart 7 nevøer, og til barselsgaver til venner og bekendte.

Jeg har ofte oplevet, at jeg ikke kan finde en opskrift på noget, jeg gerne vil hækle. Det ender med, at jeg selv forsøger mig frem. Flere har spurgt efter opskrifter på noget af det jeg har freestylet, når jeg ikke selv har kunne finde en opskrift.

Jeg vil nu forsøge, at få skrevet opskrifter ned, på det jeg selv har hæklet uden opskrift. Her på siden vil jeg dele de opskrifter jeg selv udarbejder. Hvis du har nogle opskrifter du gerne vil dele, men mangler et sted at dele dem, er du velkommen til at kontakte mig på lineskrea@gmail.com, så vil jeg gerne dele din opskrift her på min side.

Jeg håber, at I vil få glæde af det, når jeg får lagt flere opskrifter herind.

I er også velkomne til at følge mig på Instagram under profilen @lineskrea

Følg Facebookpinterestinstagram eller del Facebookpinterestmail