Nu skal der hækles babytøj!

Følg Facebookpinterestinstagram eller del Facebookpinterestmail

*** SPONSORERET ***

Jeg har været så heldig at få lov at prøve Hobbii’s lækre uldgarn Nature.

 

Jeg startede med at hækle i 2012, da begge mine søstre og min svigerinde var gravide. Så skulle de have hjemmehæklede barselsgaver. Det blev til nogle bamser og rangler. Siden jeg startede med at hækle, kan det næsten tælles på en hånd, hvad jeg har hæklet af beklædningsgenstande. Det er primært blevet til hæklede bamser og babylegetøj.

Jeg er fuld af beundring over hækledesignere, der kan designe tøj og specielt babytøj. To af mine favoritter er Loops of Liberty og OJ Hæklerier. Jeg vil ønske, at jeg selv kunne lave opskrifter på hæklet babytøj. Men det kommer jo ikke af sig selv, så nu skal jeg øve mig. Det er næsten ligesom at være nybegynder igen. Jeg tør i hvert fald ikke afvige fra opskrifterne, når jeg hækler tøj. Det er efterhånden intet problem, når jeg hækler bamser. Så kan jeg nemt forestille mig, hvordan det vil se ud hvis jeg lige tilføjer lidt.

Min søster er gravid igen og efter planen kommer min 7. nevø til verdenen i starten af august. Nu er det ved at være tid til, at jeg skal i gang med barselsgaver. Det er planen, at der skal være lidt hæklet babytøj i blandt. Det første jeg vil forsøge mig med, er at hækle Loops of Libertys “BabyE buksedragt” af det lækre Nature garn fra Hobbii. Det må også være det perfekte projekt, jeg kan hækle på, imens jeg følger med i VM.

Følg Facebookpinterestinstagram eller del Facebookpinterestmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *